Környezetvédelem

Ingyenes helyszíni bejárás során felmérjük a tevékenységéhez kapcsolódó környezetvédelmi kockázatokat és részletesen tájékoztatjuk az önre vonatkozó jogszabályi kötelezettségekről.

Azonnal használható, értékes javaslatokat adunk az esetleges hiányosságok kiküszöböléséhez és megtaláljuk az ön számára legkedvezőbb szolgáltatáscsomagot, amely teljes körű biztonságot nyújt a környezetvédelem bármely területén.

  • Környezetvédelmi átvilágítások
  • Vízminőség-, talaj- és levegőtisztaság védelem
  • Környezetvédelmi engedélyek beszerzése
  • Veszélyes áru szállítási biztonság (ADR)
  • Hulladékgazdálkodás

Az első személyes bejárásért nem számítunk fel díjat, mégis nagyon sokat megtakaríthat vele. Képzett és gyakorlott környezetvédelmi szakembereink feltárják az esetleges hiányosságokat, melyekre minden esetben felhívják figyelmét.

A látogatás célja minden esetben a rövid- és hosszútávú együttműködési lehetőségek pontos meghatározása, de olyan gyakorlatias tanácsokkal látjuk el, amik birtokában jelentősen csökkentheti a napi munkafolyamatokra vonatkozó környezetvédelmi kockázatok és közelebb kerülhet a jogszabályban meghatározott követelmények teljesítéséhez.

Környezetvédelmi megbízott

Vezetjük belső környezetvédelmi nyilvántartásait, levelezünk a Hatósággal, elkészítjük a környezetvédelmi feladatokhoz kapcsolódó dokumentumokat, megszervezzük a környezetvédelmi oktatásokat, elvégezzük a környezetterhelési díjakra vonatkozó számítások és még sok minden mást is.

Képviseljük az ön és cége érdekeit akár kötelezettségről, akár valamely mentesség érvényesítéséről is van szó. Mi valóban partnerei vagyunk a minden szempontból fenntartható, költséghatékony környezetvédelemben.

Ismerje meg egy személyes találkozó alkalmával a Safety Class szolgáltatásminőségét kötöttségek nélkül. Számíthat a tanácsainkra, a javaslatainkra és a támogatásunkra a környezetvédelem bármely területén.

Találkozzunk személyesen

KÖRNYEZETVÉDELEMMEL AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN