Környezetvédelem

Környezetvédelmi stratégia

Olyan stratégiát tervezünk Önnek, mely nem csak illeszkedik a napi munkafolyamataihoz, de cége kommunikációs és marketing tevékenységét is támogatja. Velünk nem csak megfelelhet a jogszabályi előírásoknak, de zöld márkaként jelenhet meg versenytársaival szemben. És ennek a bevételei látják majd a legnagyobb hasznát.

Tudjon meg többet a lehetőségeiről. Keressen bennünket.

NYereséges Hulladékgazdálkodás

Segítünk nyereségessé tenni hulladékgazdálkodását. A környezetvédelem, az újrahasznosítás előnyei, valamint a jogszabályi megfelelés már csak ennek a nyereségnek a szerencsés mellékterméke lesz.

Számtalan lehetőség rejtőzik a hulladék között. Mi lehajolunk érte Ön helyett.

Kérje ajánlatunkat és termeljen hasznot a kötelezettségeiből.

Környezetvédelmi megbízott

Engedje meg, hogy partnereként képviseljük vállalkozását. Vezetjük belső környezetvédelmi nyilvántartásait, levelezünk a hatóságokkal, elkészítjük a környezetvédelmi feladatokhoz kapcsolódó dokumentumokat.

Ránk bízhat mindent a környezetvédelmi oktatástól kezdve, egészen a környezetterhelési díjakra vonatkozó számítások elvégzéséig.

Óvjuk együtt a környezetet és vállalkozása érdekeit. Kérje ajánlatunkat.

KÖRNYEZETVÉDELEMMEL AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN

Környezetvédelmi átvilágítás

Phase I típusú átvilágítások és
Phase II típusú, intruzív talaj- és talajvízminőség vizsgálatok lebonyolítása.
A kármentesítés szakaszainak tervezése, dokumentálása a tényfeltárástól a beavatkozásig.

Vízminőség-, talaj- és levegőtisztaság védelem

Engedélyeztetési eljárások lebonyolítása. Szennyvízkezelési tervek elkészítése. Beavatkozási dokumentáció elkészítése. Védelmi övezet meghatározása. Környezet terhelési díjak kiszámítása.

Környezetvédelmi engedélyek

Környezeti hatásvizsgálatok előzetes felméréssel és konzultációval. Telep-, Vízjogi engedélyeztetések.
Légszennyező források és Hulladékkezelési tevékenységek engedélyeztetése

Veszélyes áru szállítási biztonság (ADR)

ADR hatálya alá tartozó veszélyes áru közúti szállítási tevékenységére vonatkozó előírások felülvizsgálata. Esetleges mentességek alkalmazhatóságának vizsgálata. Ellenőrzések a biztonsági követelmények betartását biztosítása érdekében.

Hulladékgazdálkodás

Hulladékok azonosítása, EWC kódolása, hulladékminősítések, akár laborvizsgálattal. Hatósági megkeresések és adatszolgáltatások kezelése. Hulladékgazdálkodási tervek készítése. Költség csökkentési tervek készítése, hulladék megelőzési, csökkentés és hasznosítási javaslatokkal.

Környezetvédelmi megbízott

Környezetvédelmi partnereként képviseljük érdekeit. Komplex környezetvédelmi szaktanácsadással. Felmérjük és folyamatosan figyelemmel kísérjük vállalkozása kötelezettségeit. Kidolgozzuk és folyamatosan aktualizáljuk Szabályzatait.