Munkavédelem

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Safety Class minőség azt jelenti, hogy tisztában vagyunk a napi munkafolyamatok kockázataival, a valósághoz illeszkedő és a jogszabályoknak is megfelelő szabályzatokkal, oktatási tematikával biztosítjuk a kiszámítható termelést cégénél.

Amikor mi gondoskodunk cége munkavédelméről, akkor rendben vannak a dokumentációk, felkészültek a munkavállalók, ezért nem kell tartania egy esetleges Hatósági ellenőrzéstől sem.

Ahol a munkavédelmi jogszabályok találkoznak az Ön vállalkozásának érdekeivel, pontosan ott nyújt megoldást a Safety Class Kft. Nem csak betartani, megérteni is segítünk a munkavédelmi előírásokat. És ezt már megtesszük az első találkozás alkalmával is.

Kérje díjmentes, helyszíni kockázatfelmérésünket és garantáljuk, hogy a megbeszélés végére pontosan tudni fogja, hogy milyen kötelezettségei és lehetőségei vannak a munkavédelem területén.

Egyetlen személyes találkozó segítségével bemutatjuk a megoldást bármely munkavédelmi problémájára.

A jól megválasztott munkavédelmi oktatás tematika elősegítetti a munkahelyi biztonságot

Az oktatás a kulcs

A felkészült munkavállaló már félsiker. Amikor a munkatársai rádöbbenek feladatkörükkel kapcsolatos kockázatok következményeire, akkor nagyobb körültekintéssel végzik a munkájukat a mindennapokban. Oktatási anyagaink – melyeket angol és magyar nyelven is magabiztosan prezentálunk – tartalmas, izgalmas, életszerű példákon keresztül mutatja be az egyes munkakörök munkavédelmi szempontú veszélyeit.

Nincsenek sablonos oktatásaink. Iparág- és munkakörspecifikus tanagyaggal hívjuk fel munkatársai, szakemberei figyelmét az esetleges munkavégzés közbeni veszélyekre. Nem csak azt mutatjuk be, hogy mi történhet, hanem kollégái azt is tudni fogják, hogy hogyan tudják megelőzni, elhárítani, kezelni a felmerülő problémákat.

ÁLLANDÓ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

A jogszabályi előírások miatt szinte biztos, hogy alkalmaz vagy alkalmazni fog munkavédelmi szakképzettséggel rendelkező személyt. Mi valódi Partnerként kedvező árú, magas minőségű szolgáltatást nyújtunk a munkavédelem területén.

  • Miután felmértük a munkabiztonsági kockázatokat, elkészítjük az összes szükséges dokumentációt, melyeket folyamatosan, a jogszabályi környezethez, valamint vállalkozása fejlődéséhez igazodva gondozunk.
  • Képviseljük Önt a Hatóságok előtt írásban és személyesen is.
  • Rendszeres munkavédelmi szempontú bejárásokkal, állandó rendelkezésre állással támogatjuk napi munkafolyamatainak biztonságát.

Ha érdekli, hogy milyen lehetőségei és kötelezettségei vannak a munkavédelem területén, akkor kérje ingyenes személyes felmérésünket. A találkozót követően tisztábban fog látni a munkavédelmi jogszabályokkal kapcsolatosan. Segítő szándékkal rávilágítunk az egyes munkakörökkel, munkafolyamatokkal kapcsolatos kockázatokra és tanácsokkal látjuk el, a lehető legnagyobb biztonság eléréséhez.

Személyes felmérésünk kockázat és kötelezettség vállalástól mentesen biztosítjuk. Keressen bennünket.

TÖREKEDJEN A TELJES BIZTONSÁGRA

Munkavédelem az Ön szolgálatában

Folyamatos rendelkezésre állás

Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal rendszeres bejárásokkal segítjük és partnerként képviseljük vállalkozását a hatósági megkeresések során is.

Illeszkedő szabályzatok

Törvényi megfelelés mellett a betarthatóság és a termelékenység is fókuszba kerül a szabályzatok elkészítésekor.
A munkahelyi biztonság alapjait fektetjük le, az Ön cégének igényeire szabva.

Oktatások több nyelven

Szakembereink életszerű példákon keresztül angol és magyar nyelven is magabiztosan prezentálják a lefektetett szabályok hasznosságát, az egyéni védőeszközök fontosságát.