Objektumvédelem

Értékei biztonságára fókuszálva

Tudja biztonságban ingatlanát, értékeit a nap 24 órájában, akkor is, amikor ön és családja távol van.

Exkluzív szolgáltatásunkkal teljes biztonságban tudhatja értékeit. Munkatársaink a szükséges létszámban, a magán biztonsági szolgálataként őrzik ingatlanát, amíg Ön nem tartózkodik otthon.

Élőerős őrzéssel, folyamatos külső és belső járőrtevékenységgel felügyeljük, hogy jogosulatlan személyek ne léphessenek be a területre. Illetéktelen behatolás esetén gondoskodunk az elkövető elfogásáról, valamint a Hatóság és a tulajdonosok tájékoztatásáról.

Folyamatosan ellenőrizzük a közművek és az épületgépészet állapotát is, üzemzavar, meghibásodás esetén a Megbízó tájékoztatását követően Partnercégeinktől árajánlatot kérünk a javításra.

Felügyeljük és dokumentáljuk a jogosult személyek (karbantartó, kertfenntartó, állatgondozó, stb.) ki- és beléptetését.

Ha teljes biztonságban szeretné tudni otthonát akkor is, amikor ön távol van, akkor keressen meg bennünket. Egy díjmentes, személyes bejárás alkalmával megismerkedhet szolgáltatáscsomagunk minden elemével.

Árajánlatunk pontosan azokat az elemeket fogja tartalmazni, amire önnek a nyugodt, biztonságos mindennapokhoz szüksége van. Minden védelmi projekthez már az ajánlatadás folyamatában hozzárendelünk egy  személyes kapcsolattartót. Ön távolléte során is ugyanazzal a személlyel áll majd kapcsolatban akivel a személyes felmérés során már találkozott, a szerződéskötéssel kapcsolatban egyeztetett.

Bizalmi tanácsadója a nap 24 órájában a saját biztonsági vezetőjeként áll majd a rendelkezésére, a szerződés teljes időtartama alatt.

  Hívjon személyes tanácsadásért

  és tudja biztonságban otthonát bármikor.

  Várom megkeresését, hogy egy valóban az ön igényeire szabott árajánlattal gondoskodhassunk ingatlana, valamint ingóságai biztonságáról.

  A személyes felmérésünk ingyenes, de a szolgáltatásunkkal nyújtott biztonság felbecsülhetetlen.

  Glasza Róbert - Budapest, Pest megye

  Személy és vagyonvédelmi munkatárs, aki a saját biztonsági vezetőjeként áll rendelkezésére a nap 24 órájában.