Tűzvédelem

Fókuszban a megelőzés.

Átgondolt, a vállalkozás mindennapjaihoz igazodó szabályozással, a tűzvédelemre vonatkozó törvényi és hatósági elvárásoknak megfelelő tartalommal készítjük el a szükséges dokumentumokat. A valódi tűzbiztonságra fókuszálunk, költséges sallangoktól és felesleges túlszabályozástól mentesen.

Olyan, a napi munkafolyamatokba illeszkedő szabályozást dolgozunk ki, amely segítségével biztonságosabbá tesszük a termelést, a munkavállalói mindennapjait.

Ingyenes kockázatfelméréssel segítjük kiválasztani a megfelelő szolgáltatáscsomagot. Az ajánlatadást megelőző első, díjmentes bejárás alkalmával megismertetjük a tevékenységére vonatkozó előírásokkal és bemutatjuk a megfelelő megoldásokat rá. Ráadásul olyan, a mindennapokba illeszthető tanácsokkal is ellátjuk, amelyek közelebb viszik Önt a biztonságos és szabálykövető működéshez.

Kérje ajánlatunkat, hogy a tűzvédelmi szabályok ne terhek legyenek.

Tűzvédelmi oktatások

Érdekes és izgalmas előadásokkal, a munkavállalói számára befogadható nyelvezettel készítjük fel a vállalat minden dolgozóját a tűzbiztonság és a tűzmegelőzés fontosságára. Az oktatás nem csupán száraz elméletből és látványos prezentációból áll. Gyakorlatban is be tudjuk mutatni a helyes tűzoltási technikákat.

Gyakorlott, felkészült előadóink olyan értékes tudást adnak át az oktatások során, amely ráébreszti kollégáit a tűzmegelőzés fontoságára, és azt is tudni fogják, hogy mit kell tenniük akkor, ha tüzet észlelnek.

Oktatási anyagainkat angol- és magyar nyelven is professzionális szinten prezentáljuk, annak érdekében, hogy az ismereteket minél szélesebb körben készség szinten ismerje az összes érintett munkavállaló.

Kérje díjmentes konzultációnkat, hogy megbizonyosodjon szakembereink hozzáértésében.

Teljeskörű tűzvédelem

Komplex tűzvédelmi szaktanácsadás esetén nem egy szakértő, hanem egy teljes szakembergárda tapasztalatát, szakmai tudását és rendelkezésre állását kapja a nap 24 órájában, egy felsőfokú végzettségű tűzvédelmi szakember munkabérének töredékéért.

A rendszeres bejárások során minden esetben ellenőrizzük a szükséges dokumentációk hiánytalan meglétét, felhívjuk a figyelmét az esetleges hiányosságokra, a rendszeres felülvizsgálatok időpontjára. Tűzvédelemmel, tűzbiztonsággal kapcsolatosan felmerülő kérdéseivel folyamatosan állunk rendelkezésére.

A Safety Class minőség magában foglalja a vállalkozására vonatkozó szabályok és kötelezettségek, esetleges mentességek figyelemmel kísérését, a szabályzatok rendszeres aktualizálását, a hatósági kapcsolattartást.

Minden esetben részt veszünk az előre bejelentett hatósági ellenőrzéseken, hogy első kézből válaszolhassunk a kérdéseikre, de munkatársait felkészítjük a váratlan látogatásokra is. 

Kérje ajánlatunkat, hogy többet ne kelljen foglalkoznia a tűzvédelemmel.

Tűzvédelem az Ön szolgálatában

Hiteles és érdekes oktatások

Gyakorlatok és szemléletes, életszerű példák segítségével valódi tudásanyagot adunk át Megbízóink részére magyar és angol nyelven is. Egyszerűvé tesszük a Szabályzatok betartását és a tűzvédelem napi szintű alkalmazását.

Folyamatos rendelkezésre állás

A nap 24 órájában, a hét minden napján a rendelkezésére állunk, amikor szükség van ránk. Részt veszünk a hatósági bejárásokon, közreműködünk a tűzesetek kivizsgálása során, válaszolunk minden tűzvédelemmel kapcsolatos kérdésére.

Rendezett dokumentációk

A Safety Class módszerrel mindig rendben lesznek a tűzvédelemmel kapcsolatos dokumentumai és ezt a rendszeres bejárások során mindig ellenőrizni is tudjuk. Ezzel készítjük elő a gördülékeny hatósági ellenőrzéseket.