Tűzvédelem

Fókuszban a megelőzés.

Átgondolt szabályozás

A Tűzvédelmi Törvény minden betűjét betartva a Vállalkozása tűzbiztonságára fókuszálunk. Nem sablon szabályzatokat erőltetünk rá a tevékenységére.
A munkafolyamataiba illeszkedő szabályozást dolgozunk ki. Ezzel a napi rutinfolyamatok teszik biztonságosabbá a termelést, a munkavégzést.

Kérje ajánlatunkat, hogy a tűzvédelmi szabályok ne terhek legyenek.

Tűzvédelmi oktatások

Érdekes és izgalmas előadásokkal hívjuk fel munkatársai figyelmét a tűzbiztonság és a tűzmegelőzés fontosságára. Gyakorlatban mutatjuk be a tűzoltási technikákat. Gyakorlott és felkészült előadóink valódi, értékes tudás átadásával támogatják az érvényben lévő szabályzatok betartatását. Ezek nem azok a száraz és unalmas oktatások, melyekre eddig csak kidobta a pénzét.

Kérje ajánlatunkat és biztosítson minőségi oktatást munkavállalói részére.

Teljeskörű tűzvédelem

Komplex tűzvédelmi szaktanácsadás esetén felmérjük és folyamatosan figyelemmel kísérjük vállalkozása kötelezettségeit. Kidolgozzuk és folyamatosan aktualizáljuk Szabályzatait és Tűzriadó terveit. Biztosítjuk a tűzoltó eszközök és berendezések időszakos karbantartását. Gondoskodunk a szükséges oktatások megszervezéséről.

Kérje ajánlatunkat és levesszük válláróla Tűzvédelem terheit.

Tűzvédelem az Ön szolgálatában

Szabályzatok és nyilvántartások

Tevékenységi köréhez és folyamataihoz illeszkedő szabályzatainkkal és gyakorlati szempontokat figyelembe vevő nyilvántartásokkal észrevétlenül nyújtjuk a maximális tűzvédelmet.

Ellenőrzések és felülvizsgálatok

Ellenőrzéseink során a tűzoltó készülékek és tűzvédelmi rendszerek karbantartását és biztosítjuk. Ellenőrizzük az oktatások és biztonsági felülvizsgálatok nyilvántartásait.

Kockázati osztályba sorolás

Az építményt a OTSZ előírásai szerint kockázati egységekre bontjuk, majd meghatározzuk a kockázati osztályokat. Ez alapján meghatározzuk az épület mértékadó kockázatát.

Oktatások

Gyakorlatok és szemléletes, életszerű példák segítségével valódi tudásanyagot adunk át megbízónik részére.
Ezzel támogatja a rendszeres oktatás a Szabályzatok betartását és a tűzvédelem napi szintű alkalmazását.

Tűzriadó tervek és gyakorlatok

Elkészítjük vállalkozása tűzriadó tervét és az abban foglaltak végrehajtását szükség szerint, de legalább évente gyakoroltatjuk. A gyakorlat eredményét és fejlesztési javaslatainkat írásban nyújtjuk át Önnek.

Teljeskörű tűzvédelem

Minden terhet leveszünk a válláról, mely a tűzvédelemmel kapcsolatos. Kérje ajánlatunkat, hogy tevékenységünkkel partnerként támogassuk üzleti céljai elérését.A fentiek alapján meghatározzuk az épület mértékadó kockázatát.