Vízminőség,-Talaj és Levegőtisztaság védelem

Mi szükséges a levegőtisztaság védelmi engedélyhez?

levegőtisztaság védelmi engedélyhez környezetvédelmi szakember segítségre van szükség. Az engedélyhez pontforrás hatásterület lehatárolást kell végeztetnie, valamint emisszió mérést minden egyes pontforrásra, hogy igazolhassa: a források működése során az emisszió megfelel a rendeletben előírt határértékeknek. A méréseket követően a vállalkozást nyilvántartásba kell venni, s a vállalkozónak a cége tevékenységétől függően különféle bejelentési kötelezettségeknek kell eleget tennie. Egyetlen méréssel azonban ez mind megvalósulhat. Komplex környezetvédelmi szempontú szolgáltatásunkkal, időt és pénzt takarít meg.

A SafetyClass Kft. teljes körűen látja el a levegőtisztaság védelmi engedélyhez szükséges feladatokat.

Vállaljuk a szennyező pontforrások és diffúz források levegőtisztaság védelmi engedélykérelmének elkészítését, illetve a levegőtisztaság védelmi alapbejelentés megtételét, valamint légszennyező pontforrás, diffúz források hatásterület lehatárolását.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a levegőtisztaság védelmi engedéllyel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!